Andre napisał(a):Ale jeszcze większy absurd w radiu słyszałem od innej, że jak ktoś ją przepuszcza w drzwiach autobusu, tylko dlatego, że jest kobietą, to się czuje wtedy tak jakby była osobą niepełnosprawną
Że niby niepełnosprawny = gorszy? Zaorać.

Andre napisał(a):Ale jeszcze większy absurd w radiu słyszałem od innej, że jak ktoś ją przepuszcza w drzwiach autobusu, tylko dlatego, że jest kobietą, to się czuje wtedy tak jakby była osobą niepełnosprawną
Smolny napisał(a):Że niby niepełnosprawny = gorszy? Zaorać.
acidolka napisał(a):jestem thrasherką
Executioner napisał(a):"Uciekinier" ("The Running Man" - '87) - film który wyprzedził swoje czasy. Zdecydowanie![]()
Co do filmów to niedługo będę robił powrót do obu części "Predatora" (1987 i 1990). Kiedyś pojawiły się spekulacje co do powstania trzeciej odsłony łączej obie poprzednie części w osobach Schwarzeneggera i Glovera, ale znając życie to nic z tego nie będzie...
Caleb napisał(a):Jak byłem młodszy, to po ostatnim odcinku oryginalnego Janosika ryczałem
Andre napisał(a): Ale ze strachu
Caleb napisał(a):Nie za strachu tylko ze smutku i wzruszenia. Nie pamiętasz, jak się skończył?
Żubr napisał(a):Polecam wszystkim serial "Sons of Anarchy"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość