Izotop

Zespoły w których udzielają się muzycy Turbo...

Postprzez Nogard » Wt sie 26, 2008 7:10 pm

Avatar użytkownika
Nogard
Moderator
Moderator
 
Posty: 2688
Dołączył(a): N maja 28, 2006 1:00 pm
Lokalizacja: Poznań

Postprzez Paulo » Wt sie 26, 2008 10:23 pm

Dzięki Nogard!



edit - ściągnąłem i nie mogę tego rozpakować. Wyskakuje komunikat o jakimś błędzie :(

Zna się ktoś na tym?
Avatar użytkownika
Paulo
Administrator
Administrator
 
Posty: 2801
Dołączył(a): Pt gru 01, 2006 1:00 pm
Lokalizacja: Lowlands Low

Postprzez Nogard » Śr sie 27, 2008 12:05 am

U mnie wszystko OK - spróbuj ściągnąć jeszcze raz, może nie zassało się w całości. Jak to nic nie da, możesz spróbować zainstalować nową wersję jakiegoś programiku do kompresji - jeśli masz Windowsa np. Winrar lub Winzip :wink:
Avatar użytkownika
Nogard
Moderator
Moderator
 
Posty: 2688
Dołączył(a): N maja 28, 2006 1:00 pm
Lokalizacja: Poznań

Postprzez Paulo » Śr sie 27, 2008 12:15 am

Ściągnąłem ponownie i znów to samo :(
Avatar użytkownika
Paulo
Administrator
Administrator
 
Posty: 2801
Dołączył(a): Pt gru 01, 2006 1:00 pm
Lokalizacja: Lowlands Low

Postprzez Kicu » Śr sie 27, 2008 12:41 am

Ja ściągnąłem i wszystko ok. Szkoda, że zgrane w mono.
Kicu
Anioł Zła
 
Posty: 188
Dołączył(a): Śr maja 24, 2006 2:01 pm
Lokalizacja: Nowy Targ

Postprzez Paulo » Śr sie 27, 2008 1:05 am

Uuuuuu, to co ja spieprzyłem :?: :?
Avatar użytkownika
Paulo
Administrator
Administrator
 
Posty: 2801
Dołączył(a): Pt gru 01, 2006 1:00 pm
Lokalizacja: Lowlands Low

Postprzez Kicu » Śr sie 27, 2008 1:32 am

A jakim programem zgrywałeś? w każdym są ustawienia jakości. Najlepiej zgrywać od 192 w stereo. To jest 128. Sam nie znam się na tym niewiadomo jak ale słychać różnice w brzmieniu :wink:
Kicu
Anioł Zła
 
Posty: 188
Dołączył(a): Śr maja 24, 2006 2:01 pm
Lokalizacja: Nowy Targ

Postprzez Nogard » Śr sie 27, 2008 2:35 am

A zgrywałem coś kiedyś na spróbowanie dla kogoś z Allegro, do wysłania przez maila, i widocznie zostało mi ustawienie, że ma być w mono :)

Może i lepiej jeśli jest w mono? Słaba jakość jest zawsze jakąś motywacją do kupienia materiału, gdyby pojawiła się taka możliwość. Masa ludzi mając mp3 w ładnej jakości stereo chętnie by na tym poprzestała.

A zgrywam linuksowym programikiem, bodajże SoundJuicer się nazywa i oczywiście ma ustawienia jakości, ale nie zajrzałem w nie... :)



Paulo - no to widocznie masz jakiś starszy programik do rozpakowywania? Spróbuj ściągnąć nowszą wersję :) Pakowałem czymś sprzed dwóch-trzech lat chyba, więc nie powinno być wielkich problemów...
Avatar użytkownika
Nogard
Moderator
Moderator
 
Posty: 2688
Dołączył(a): N maja 28, 2006 1:00 pm
Lokalizacja: Poznań

Postprzez Paulo » Śr sie 27, 2008 11:28 am

Do trzech razy sztuka! Tym razem ściągnąłem bez problemu :P

Nie wiem co to wcześniej się działo. WinRAR mam chyba jeden z nowszych...

A zresztą już nie ważne :)

Bardzo fajna muzyczka :)
Avatar użytkownika
Paulo
Administrator
Administrator
 
Posty: 2801
Dołączył(a): Pt gru 01, 2006 1:00 pm
Lokalizacja: Lowlands Low

Postprzez Nogard » Śr sie 27, 2008 1:02 pm

No proszę :) Najwidoczniej jednak nie dociągał się w całości...



Koncert w Poznaniu ma być za dwa dni, ale nie wiem czy się wygrzebię. Grają za darmo w jakiejś restauracji - nie znoszę takich koncertów... Od biedy można zamówić piwko i posłuchać...
Avatar użytkownika
Nogard
Moderator
Moderator
 
Posty: 2688
Dołączył(a): N maja 28, 2006 1:00 pm
Lokalizacja: Poznań

Postprzez Paulo » Śr sie 27, 2008 1:08 pm

Pewnie tak było. Ściągało się tylko do pewnego momentu. A że ja jestem sprzed ery komputerów to narobiłem rabanu... :wink:
Avatar użytkownika
Paulo
Administrator
Administrator
 
Posty: 2801
Dołączył(a): Pt gru 01, 2006 1:00 pm
Lokalizacja: Lowlands Low

Re: Izotop

Postprzez LastWarrior » Pn gru 13, 2010 11:34 pm

Latem wydali wreszcie oficjalnie materiał na cd - polecam. Więcej informacji www.myspace.com/izotoppoznan
http://izotop.muzzo.pl/
Avatar użytkownika
LastWarrior
V.I.P
V.I.P
 
Posty: 218
Dołączył(a): Śr maja 24, 2006 1:00 pm
Lokalizacja: okolice Warszawy

Re: Izotop

Postprzez Marcos » Wt gru 14, 2010 8:24 am

A gdzie jest jakieś info o tym materiale? Jak można go zdobyć? Może jeszcze po prostu się nie obudziłem, ale nie widzę nic na ten temat na tych stronach...
Marcos
Szalony Ikar
 
Posty: 231
Dołączył(a): So lip 22, 2006 1:00 pm

Re: Izotop

Postprzez LastWarrior » So gru 18, 2010 1:23 pm

http://musicblog-piotrk.blogspot.com/20 ... zotop.html
Tu okładka i tracklista - namiary również podane :) Wystarczy napisać maila i wszystkiego się dowiesz - ja płytkę zamówiłem i mam ją już od kilku miesięcy :)
Avatar użytkownika
LastWarrior
V.I.P
V.I.P
 
Posty: 218
Dołączył(a): Śr maja 24, 2006 1:00 pm
Lokalizacja: okolice Warszawy

Re: Izotop

Postprzez Nogard » So gru 18, 2010 1:39 pm

Ile biorą za ten krążek?
Avatar użytkownika
Nogard
Moderator
Moderator
 
Posty: 2688
Dołączył(a): N maja 28, 2006 1:00 pm
Lokalizacja: Poznań

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Projekty

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość

cron