1). Widząc ceny biletów na przyszłoroczne koncerty zagranicznych gwiazd kilka razy parsknąłem śmiechem. Właśnie najbardziej przy "Queen" Ten komentarz mówi wszystko
Jakies 2 lata temu bilety na koncert na Stadionie Miejskim we Wrocławiu kosztowały poniżej 100 zł. A teraz najtańszy bilet jest 2 razy droższy. Czyżby wskrzesili Freddiego czy ki diabeł?!

Drugi chyba był Robbie Williams. A z takich, które Was pewnie nie zainteresują, ale ja się ubawiłem setnie... najpierw, a później przełączyłem na "zakup z planu sali"
http://www.eventim.pl/Bilety-wwe-warsza ... ction=truePÓKI LUDZIE NIE POWIEDZĄ ORGANIZATOROM

,TO BĘDĄ NAS ŁUPIĆ. Lynyrd Skynyrd - bo pierwszy raz, AC/DC - bo ostatni itd. (Zastanawiałem się nawet czy jechać, póki nie zobaczyłem, że na narodowym - a wcześniej narzekałem na pastwisko Bemowo).
2). Jakie Exlibris? Piszcie od razu, że Krzychu z Night Mistress, a nie ja się tego dowiaduje z newsa o Corruption

3). To dorzucę, by offa nie było:
Philm (nie wiem, co to, ale projekt Dave'a Lombardo

) 12.03.2015 - Gdańsk, "B90", 13.03.2015 - Poznań, "Blue Note", 14.03.2015 - Warszawa, "Hybrydy". W sumie fajnie, jakby się było, żeby płyty Slayera podpisał