Kochani, przepraszam ze zawracam głowe ale jako ze udzieliłem wywiadu to przejrzałem takze sobie to forum i musze zając stanowisko w pewnej sprawie. Otóż, sprawa nie wyrażenia mojej zgody na wydanie płyt NON IRON poruszona w wywiadzie z Wojtkiem. Jest tam powiedziane ze ja nie bedąc w układzie z MMP moglem tak postapic-przypomne ze jeszcze bedąc w ukladzie z MMP potrafilem zj....c MMP we wszystkich możliwych mediach czego niestety nie potrafili zrobic inni. Nie jestem tchórzem i fakt "bycia w układzie" niczego nie zmienia. Tak czy owak nie pozwole soba pomiatac i oszukiwac.
Rozumiem jednak Wojtka, ktory chce ze swietym spokojem zakonczyc ten okrutny okres współpracy z MMP.
Druga sprawa ktorej kompletnie nie rozumiem.
Sprawa NON IRON, to poprostu smieszne. Czytam tu ze Heniu Tomczak po moim zablokowaniu wydania plyt (Janusz tez zablokowal) powiedzial ze po jego trupie

:-D:-D
Zastanawiam sie co ma do tego Heniu?????
To tak, jakby zwracano sie o zgode na wydanie starych nagran TURBO do Henia a nie do Wojtka (Heniu jest zalozycielem TURBO i gral w tym zespole do 81 roku,byl leaderem grupy). Nie sadze aby zgode na wydanie tych starych rzeczy TURBO wyrazil (podpisal) np Sowula, Aniola czy Krystek...
Komiczne poprostu. Heniu odszedl z NON IRON zostawiajac Janusza na lodzie.
Juz od dawna Heniu nie jest czlonkiem tego zespolu i jako osoba z nas najstarsza z najwiekszym stazem powinien zachowac wiecej godnosci. Nic za wszelka cene. Jest ciagle wydawca gotowy zrealizowac ten projekt - OSKAR. Kierownikiem lub jak kto woli leadrerem jest JANUSZ MUSIELAK i to on przede wszystkim decyduje o tych sprawach.
Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam!