Ja chciałbym grać dużo koncertów z różnym naszym repertuarem łącznie z DEAD END I ONE WAY
Yeah!

Tylko każdy kij ma 2 końce, więc jakoś granie na koncertach z orkiestrą kawałków ( Świece i Deszcz, jeszcze jeden chyba nie? ) nie przeszkadza a wydanie już tak...
nie podoba mi się takie zachowanie blokowania wydawnictwa skoro reszta zespołu wyraża taką gotowość.
i jak mogła by być płyta u kogo innego wydana skoro jest obowiązujący zespół kontrakt?
Nie śmiem podejrzewać Grzegorza o jakieś głupie rzeczy ani domysły w tym naszym forumowym szambieale mam nadzieje że ustąpi i reedycja płyt CD nastąpi.
Jako ze padaja pytania dotyczace plyt NON IRON oswiadczam wszystkim ze warunki zaproponowane przez MMP to skandal na miare swiatowa. Jezeli trzeba bedzie to opublikujemy przyslana nam umowe z adnotacjami naszego prawnika w necie aby ostrzec inne zespoly oraz pokazac opinii publicznej praktyki stosowane przez MMP wykorzystujace checi tworcze i ciezka sytuacje na naszym muzycznym rynku.
Janusz Musielak leader zespolu NON IRON (autor 99% muzyki w NON IRON) oraz Grzegorz Kupczyk (autor prawie wszystkich tekstow w NON IRON liczac od 2 plyty) nie wyrazili zgody na wydanie tych plyt na warunkach podanych przez firme ktora ktora jest maksymalnie nie fair wobec Turbo i robi to regularnie z innymi zespolami.
Deklaracje wydane przez innych bylych czlonkow tegoz zespolu nie maja uzasadnienia gdyz zaden z nich od wielu lat nie jest juz czlonkiem zespolu a sam zespol nie oglosil zakonczenia czy nawet zawieszenia dzialalnosci.
Ostateczna decyzja co do tej sprawy nalezy do Janusza Musielaka
Wydawanie plyt dla samego faktu zadowolenia fanow wydaje sie byc nie wystarczajace.
Jezeli leader zespolu Janusz Musielak wyrazi ochote wydania tych materialow bedziemy starali sie zrobic to przez uczciwa firme ktorej na sercu lezy nie tylko wlasny ineres ale takze interes samych muzykow zarowno tych bylych jak i aktualnych.
Janusz Musielak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość