1. Lubi Pan jeździć na koncerty innych zespołów? Czyj koncert wywarł na Panu w ostatnim czasie wrażenie? (autor Nogard)
2. Czy poświęca Pan na słuchanie muzyki dużo czasu? Woli Pan nowości czy starocie? Czy jakieś płyty rzuciły Pana ostatnio na kolana lub poważnie rozczarowały? (autor Nogard)
3. Bootlegi (mam tu na myśli nieautoryzowane nagrania koncertowe) to temat rzeka - są zespoły, które je potępiają, jak i takie, które zachęcają fanów do nagrywania i wymiany takich materiałów. Oba te podejścia mają swoje dobre i złe strony... Zastanawia mnie podejście Turbo do tej kwestii. Czy mieliby Panowie coś przeciwko, gdyby ludzie z forum nagrali fragmenty koncertów i wymienili się tymi materiałami między sobą? Wrzucali na youtube?... (autor Nogard)
4. Jakich jeszcze wokalistów przesłuchiwano po odejściu Grzegorza? (autor Zagor19)
5. Jak wygląda tworzenie nowej płyty – robią Państwo wszystko razem "od zera" czy jedna osoba przynosi szkic nowego utworu i razem go "szlifujecie"? (autor Zagor19)
6. Czego obecnie słuchają muzycy Turbo? Jaki polski zespół metalowy (ale i nie tylko) uważacie za obecne wielkie odkrycie? (autor Zagor19)
7. Czy powstanie anglojęzyczna wersja nowego albumu? (autor Zagor19)
8. Kiedy po raz pierwszy usłyszał Pan zespół Turbo i jaka była Pańska droga do przyjęcia do zespołu?
9. Kim na co dzień jest Dominik Jokiel? (autor Żubr)
10. Z Bratem gra Pan w zespole Aion, czy bardzo ciężko jest zorganizować dobry koncert z dobrym akustykiem, bez zapraszania polskich potęg metalu jak TSA czy Turbo? (autor Żubr)
11. Jak zaczęła się Twoja przygoda z grą na gitarze? Połknąłeś samemu bakcyla czy ktoś Cię wkręcił do grania ? Dominik Jokiel (autor Żubr)
Coś widzę ze Dominik niema ochoty odpowiedzieć na te pytania albo powiem wprost co mi tam ma nas w głębokim poszanowaniu