Od razu zastrzegam, że nie promuję w/w czasopisma.
Jednakże pare dni temu wszedłem przez przypadek na forum o grupie Def Leppard, jako że szukałem pewnych informacji o w/w grupie z okresu 1977-1981. Natknąłem sie na ich akcje odnosnie wkładki o Def Leppard. Zakonczyla sie ona sukcesem, gdyż w sierpniu 2011 na 14 stronach w/w czasopisma ukazała sie wkładka o Def Leppard.
Przejrzałem archiwum Tylko Rocka i ze zdziwieniem stwierdziłem, że wkładki o takich tuzach polskiego heavy jak TSA i Turbo jeszcze nie było, mimo że ukazały sie wkładki takze o polskich zespołach jak Hey, Closterkeller, Behemoth.
Może i w tym zakresie rozpoczac akcję, bo myśle, że szybciej się ona zakonczy sukcesem niż odnośnie Szansy na sukces.
Materiałow i info sporo by sie zebrało, bo przeciez wczoraj na forum sam Grzegorz Kupczyk napisał, ze baza koncertów, setlisty, anegdoty i mnostwo materiałow istnieja. Wskazał tez na wycinki prasowe, etc.
Bez znaczenia dla mnie jest, ze nie jest już czlonkiem Turbo. Jest i bedzie legenda Turbo. Myśle, ze w tak waznej kwestii takze i inni byli czlonkowie Turbo mogliby sie zaangazowac. No, a przede wszystkim aktualni czlonkowie i lider Wojciech Hoffmann.
Akcje czas zaczac.
http://www.terazrock.pl/forum/odpowiedz ... dki,9.html